Ještě nevíte, co budete dělat po prázdninách?

Prázdniny uhánějí kupředu mílovými kroky a moc už z nich nezbývá. Ani se nenadějeme a máme tu zase nový školní rok. Pokud ještě nevíte, co budete po prázdninách dělat, je nejvyšší čas to rozseknout. Nastoupíte na vysokou školu, do práce, odjedete do zahraničí? A co takhle zkusit pomaturitní studium jazyka?
V Jazykové škole PELICAN v příštím školním roce otevíráme vedle angličtiny a němčiny také pomaturitní studium španělštiny. Jestli byste o něm chtěli vědět více, čtěte dále a my vám řekneme vše, co potřebujete vědět!

obrázek

Intenzivní kurz jako záruka úspěchu

Pojďme začít tím nejdůležitějším – reálnými výsledky. Podle našich zkušeností studenti pomaturitního studia jazyka za 10 měsíců postoupí až o dvě úrovně. Jak je to možné? Je to dáno intenzitou kurzu a také jeho náplní.
V pomaturitním studiu se učíte pět dní v týdnu, každý den čtyři hodiny. Zároveň víme, že není možné, abyste se celé dny drtili slovíčka a učili gramatiku. Pod heslem učení je zábava lektoři doplňují hodiny o interaktivní aktivity, sledování seriálů nebo rozebírání písniček. Tímhle způsobem jazyk pravidelně procvičujete, a navíc vás to baví!

Proč to nezkusit se španělštinou?

Možná jste se vždycky chtěli naučit španělsky, ale během školních let jste si mohli vybrat jen mezi angličtinou a němčinou. V rámci pomaturitního studia španělštiny se vám nabízí perfektní způsob, jak se do španělštiny pustit.

pelikán

Španělsky mluví na světě asi 570 miliónů lidí a jejich počet roste každým rokem. Nemusíte se navíc omezovat jen na Španělsko – španělsky se domluvíte ve většině zemí Jižní Ameriky a také na mnoha místech Spojených států Amerických.

Nepropásněte status studenta

Status studenta je skvělá věc. Zajišťuje vám zdravotní pojištění, úlevy na daních, sociální podporu nebo taky levné jízdné. Status studenta vám právem náleží, pokud nastoupíte do pomaturitního studia ve školním roce bezprostředně následujícím po maturitní zkoušce.
Jestli se vám to zdá příliš složité, zavolejte k nám do jazykové školy PELICAN a my vám poradíme, jak na tom se statusem studenta jste. Navíc po nástupu do pomaturitního studia u nás dostanete kartičku ISIC zdarma!

učivo

Další výhody pomaturitního studia

Statusem studenta to sice začíná, ale zdaleka nekončí. U PELICANa dostáváte k pomaturitnímu studiu kurz druhého jazyka zdarma. Navíc si do tohoto kurzu můžete přivézt taky svého kamaráda nebo příbuzného.
Při nástupu nemusíte skládat žádné přijímací zkoušky. Pouze vyplníte rozřazovací test, abychom znali vaši úroveň jazyka. Ve školním roce vás čekají výlety, nezapomenutelné party a banda skvělých lidí, které tam poznáte.
Místa v pomaturitním studiu španělštiny pomalu, ale jistě mizí. Proto neváhejte a zajistěte si své místo co nejdříve. V Jazykové škole PELICAN vás čeká nezapomenutelný rok!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup