Přírodní materiál vynikne v každém prostoru

Je pravdou, že pokud se zaměříte na dřevo, tak rozhodně chybu neuděláte a i malý doplněk dokáže být velkým přínosem. Kdo sleduje moderní trendy, tak zajisté ví, že poslední dobou vévodí i dřevěné obklady, které samozřejmě nádherně doplní design. Není poté ani divu, že jsou pro bytové designéry přínosným podnětem, jak vylepšit design místnosti. Navíc je nutné ještě ve veřejných prostorách řešit akustiku, která je samozřejmě nutná, a existují na ni přísné předpisy, aby stavba mohla být vůbec zkolaudována. Přirozeně jsou to poměrně vysoké částky, které se investují do instalací a provedení. Podobné problémy se začínají řešit nejen ve veřejných prostorách, kancelářích nebo gastro podnicích, ale rovněž i v běžných interiérech, kde se nepoužívají například koberce nebo závěsy.

Šedý dub 2

Ekologie na prvním místě

Stejným způsobem jako se sledují nové trendy, tak se lidé soustředí na ekologické produkty. Současný nový trend dřevěných obkladů je tudíž velkým přínosem. Lamely na stěnu jsou totiž vyráběny z ekologického materiálu. Dřevo má ekologickou certifikaci, která zaručuje udržitelnost lesního hospodářství. Co se týká akustického zaměření, tak dřevěné lamely jsou instalovány na speciální akustický podklad a ten je z recyklovaných materiálů. Rozhodně potěší i to, že samotná instalace je velmi jednoduchá a právě akustické panely se dají položit rovnou na stěnu, aniž by se pod ně musel dávat jiný materiál.

Kostelni_obyvak

Akustický panel se hodí prakticky kamkoliv a není divu, že si ho s oblibou instalují zákazníci i do svých domovů. Nejen, že totiž luxusně vypadají, ale rovněž skutečně poskytují jedinečné a tiché zázemí. Jak je vidět, malé české firmy mají perfektní a především praktické nápady, které jsou jedinečným přínosem. Navíc dřevěné lamely jsou ihned k dodání a instalace je velmi podobná jako klasickému obkládání, jen s efektivním způsobem a výsledkem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup