Vlastní bydlení vás nemusí stát celé jmění

Možná se právě vy neustále trápíte tím, že nemáte dostatek peněz na bydlení, a přitom máte život ve vlastním domě na dosah ruky, jen o tom nevíte. Snadným a rychlým řešením vaší situace se může stát právě mobilheim, neboli mobilní dům.
Mobilní domy se na českém trhu objevily sotva před pár lety a už v republice vyrůstají jako houby po dešti. Ovšem mnozí lidé o nich stále neví, i přesto, že se jedná o to finančně nejdostupnější plnohodnotné bydlení na trhu, které je především u našich západních a severních sousedů velice oblíbené. Je tedy dobře, že trend stavby mobilheimů dorazil i k nám!

hypotéka

Jistě vás hned na poprvé zaujme ten název. Pojmenování „mobilní dům“ vychází z toho, že se jedná o stavbu, která nemá pevné základy spojené se zemí. Nevzniká tedy na místě, kde bude dům nakonec stát, ale přímo v areálu výrobce. Ten dům postaví, opatří veškerým vybavením i spotřebiči a doveze jej pomocí speciálního vozidla až na místo, kde jej odborně usadí. A jakmile jej doveze, je dům automaticky připraven k nastěhování. Výroba takového bydlení netrvá déle, než několik měsíců, a to je tedy doba, která vás dělí od vlastního zázemí pro život.
Od klasických bytů anebo rodinných domů se mobilní dům liší především svou pořizovací cenou. Za takové peníze jiné plnohodnotné bydlení neseženete. Zatímco na byt ve městě či na malý rodinný domek potřebujete alespoň dva milióny korun, tak při pořízení opravdu luxusního mobilního domu si vystačíte s polovinou, a pokud budete skromní, bude vám stačit dokonce ještě méně peněz.

rozpočet

Třeba máte pocit, že za tou nízkou cenou stojí něco podezřelého, něco, co si budete muset odepřít, ale tak to není. Život v mobilheimu je stejný jako život v každém menším panelovém bytě, jen s tím rozdílem, že budete bydlet na vlastním pozemku bez sousedů hned za zdí.
Tak co, půjdete do toho?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup